€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Van Dijk Garage 2 verdiepingen met lift
Aantal: 1
Uw prijs
174,90

Van Dijk Garage 2 verdiepingen met lift

Artikelnr 285
Levertijd direct leverbaar
€ 174,90

Deze grote houten garage, van het Nederlandse merk Van Dijk, is ontzettend mooi afgewerkt en stevig waardoor hij dus ook heel duurzaam is. Geschikt om heel wat jaren met veel plezier mee te kunnen spelen. De speelgoedgarage van Van Dijk zal bij veel kinderen de fantasie prikkelen om tot rollenspel te komen. Met de lift kunnen de auto's naar boven en beneden gebracht worden, maar ook de lange op- en afrit kan daarvoor gebruikt worden. Boven op het dak vind je ruime parkeerplaatsen en beneden kun je voor een tankbeurt aan de slag met de auto. De kanteldeur maakt het spelen met deze garage ook heel interessant, daarachter kun je de auto laten verdwijnen. Mooi, stevig en interessant, wat wil je nog meer voor autoliefhebbers? Doordat deze garage vrij groot is en heel solide, is hij ook heel geschikt voor kinderdagverblijf of peuterspeelzaal bijvoorbeeld.

Leerdoelen Rollenspel, Fijne motoriek
afmeting:75 x 45 x 25 cm
materiaal:berkenhout
EANcode

Over Van Dijk Toys

Het Hollandse bedrijf Van Dijk Toys maakt houten kindermeubilair en speelgoed van de beste kwaliteit beukenhout en berken multiplex in een eigen fabriek te Roemenië.
De onderdelen zijn verbonden met schroeven die verzonken zijn en afgedicht worden met een houten dopje. Het gebruik van dit kwaliteitshout en de stevige constructie maakt dat het speelgoed van Van Dijk jarenlang, meerdere generaties meegaat en garandeert vele uren speelplezier. Het speelgoed is daarom erg populair bij kinderdagverblijven, omdat het ook tegen een stootje kan.
Het assortiment loopt uiteen van loopfietsen tot bakfietsen, van retro poppenwagens tot blokkenkarren en allen voorzien van zachte geluiddempende banden. Ook behoort een garage en boerderij tot het Van Dijk assortiment.