€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Pintoy garage
Aantal: 1
Uw prijs
84,95

Pintoy garage

Artikelnr 14503
Levertijd Direct leverbaar
€ 84,95

Deze houten parkeergarage van Pintoy (14503) daagt uit tot spelen. Met de drie bijbehorende auto's (en in de garage is natuurlijk plek voor nog veel meer auto's!), de wasstraat en de benzinepomp kan prachtig gespeeld worden met als spektakelstuk natuurlijk de lift die graag van dek naar dek op en neer gaat. Natuurlijk is deze garage ook leuk te combineren met bijvoorbeeld het stratensysteem van Plantoys of met de wegdelen van Way2play. Kortom: Volop mogelijkheden en een pronkstuk in de kamer!

Leerdoelen Fantasie, Rollenspel
Afmetingen:52 x 31 x 42 cm (L x B x H)
EANcode 8852031145036

Over Pintoy

Pintoy is een speelgoedfabrikant, gevestigd in Thailand, die sinds 1987 mooi en degelijk speelgoed maakt. Ze hebben al veel awards gewonnen vanwege de goede kwaliteit die ze waarborgen. Bij het ontwerp van al het speelgoed van Pintoy, wordt er vooral rekening gehouden met schoonheid, educatieve waarde, plezier, veiligheid, functionaliteit en duurzaamheid. 
Al het speelgoed van Pintoy is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. Uit onderzoek is gebleken dat de bomen op een rubberplantage net zoveel koolstofdioxide kunnen terugdringen als een bos. Dus speelgoed dat gemaakt is van de rubberboom is een milieuvriendelijke keuze.
In de Horlepiep verkopen we onder andere auto's, een hamerbank, poppenmeubels, muziekinstrumenten en vormenspellen van Pintoy.