€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ostheimer paardenaanhanger
Aantal: 1
Uw prijs
72,50

Ostheimer paardenaanhanger

Artikelnr 5550836
Levertijd Direct leverbaar
€ 72,50

Lekker een dagje weg met de paarden! Naar het strand om over het zand te galopperen of naar het bos om lekker door de schaduw van de bomen te draven. Hang de paardenaanhanger van Ostheimer aan de tractor van Ostheimer en je bent klaar voor vertrek. Leg de loopplank uit zodat de paarden makkelijk in de aanhanger kunnen lopen. Begint het te regenen of is het koud? Geen probleem! Maak het rode vilten dek vast aan de zijkanten van de paardenaanhanger van Ostheimer zodat je paarden droog en warm staan. Rijden maar! De aanhanger rolt ontzettend soepel door de rubberen banden. De paardenaanhanger van Ostheimer is gemaakt van blank hout. Waar ga jij vandaag met je paarden naartoe?

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie en creativiteit
Afmeting: 30 cm x 13 cm
Materiaal:Beukenhout, rubber, vilt en leer
EANcode 4035198003249

Over Ostheimer

Ostheimer staat voor duurzaam houten speelgoed, wat al meer dan 70 jaar wordt vervaardigd in Duitsland. Toen Margarethe Ostheimer begon met haar eerste collectie houten speelgoed was ze geinspireerd door de pedagogiek van Rudolf Steiner, naar antroposofische standaard. Vandaar dat alle speelfiguren gebogen lijnen hebben en mooi rond zijn afgewerkt en uitgevoerd in zachte kleuren. Het speelgoed van Ostheimer maakt een liefdevolle en rustige wereld in ieder van ons los. Het merk is vooral bekend van de houten speelfiguren en kerstgroepfiguren.  Ostheimer speelfiguren worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De verfstoffen zijn gifvrij en op waterbasis.De verf wordt in dunne lagen aangebracht in transparante kleuren, zodat de struktuur van het hout mooi zichtbaar blijft en de uitstraling wordt versterkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met een biologische walnootolie, waardoor elk figuur kleurecht blijft en de oppervlakken beschermd worden. De olie zorgt er ook voor dat elk figuur lekker aanvoelt en ruikt . En als laatste wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. De speelfiguren zullen vooral de fantasie van elk kind  prikkelen en de gevoelswereld stimuleren. Het motto van Ostheimer is "het speelgoed dat wij maken moet gezond zijn voor geest en lichaam".