€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys Sorteer Bus
Aantal: 1
Uw prijs
47,50

Plan Toys Sorteer Bus

Artikelnr 5401
Levertijd Direct leverbaar
€ 47,50

Deze sorteerbus van Plantoys (5401) uit de Orchard serie is weer eens iets anders dan een traditionele vormensorteer-doos. Je kleintje kan de verschillende vormpjes blokken op de juiste plek in de bus stoppen. En natuurlijk is het ook leuk om er gewoon mee rond te rijden en de blokjes uit de bus te laten glijden. Trek aan het koordje bovenaan de bus en alle blokjes schuiven eruit. Goed voor uren speelplezier voor een kleintje van 1 jaar, dat is zijn favoriete bezigheid blokjes erin en eruit doen.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek, Concentratie, Behendigheid
EANcode 8854740054012

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.