€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Waytoplay xCandylab City Block
Aantal: 1
Uw prijs
58,50

Waytoplay xCandylab City Block

Artikelnr 12CB
Levertijd Direct leverbaar
€ 58,50

Deze combinatiedoos van Waytoplay Cityblock in samenwerking met Candylab (12CB) bevat 12 flexibele wegdelen, waar je een stadsblok mee kunt namaken. De kruispunten en rechte wegdelen doen denken aan een Amerikaanse stad als New York, waar de Candylab beukenhouten autootjes doorheen rijden! De taxi brengt iedereen waar ze moeten zijn, en de politieauto houdt alles goed in de gaten. Een mooie startset die natuurlijk verder uit te breiden is met de wegdelen van Waytoplay. Met Waytoplay speel je op iedere ondergrond: binnen, buiten, op vakantie en met al je vriendjes. Speelgoed van eigen bodem: Dutch Design!

Leerdoelen Fantasie, Grove motoriek en beweging, Rollenspel
Inhoud:12 wegdelen (4 met zebrapad, 4 met haaientanden en vier kruispunten) en 2 Candylab auto's (de Taxi en Politie auto)
EANcode 8719327075722

Over Waytoplay

waytoplay© is de flexibele autobaan die bestaat uit makkelijk te koppelen baandelen. Met waytoplay© speel je op iedere ondergrond: over tapijt, op tafel, in de zandbak, over gras en rotsen. Zowel binnen als buiten, op vakantie en met al je vriendjes. waytoplay© combineert met ieder ander speelgoed en prikkelt de fantasie. Veel speelplezier