€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
handtas Louise
Aantal: 1
Uw prijs
15,95

handtas Louise

Artikelnr 86858
Levertijd Direct leverbaar
€ 15,95

Dit Lilliputiens eenhoorn handtasje Louise maakt een echt dametje van je meisje! Op stap? Het tasje kan zo omgehangen worden.De prachtige felgekleurde manen wapperen in de wind en het hoofd van deze eenhoorn heeft een gouden glans. Zo wil ieder meisje toch op stap? Lilliputiens is een merk dat stoffen met veel zorg uitzoekt en zorgt voor een perfecte afwerking. De moeite meer dan waard! De tas mag gewassen worden op 30 graden.

Leerdoelen Geen
Afmetingen:18 x 13 x 2 cm (exclusief oren en hengsel)
EANcode 5414834868586

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.