€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Circus trolley
Aantal: 1
Uw prijs
74,95

Circus trolley

Artikelnr 86806
Levertijd Direct leverbaar
€ 74,95

Deze prachtige en ook praktische Circus- trolley, is ideaal voor als je op vakantie gaat. Door de wieltjes en de de handige uitschuifbare beugel kun je hem lekker makkelijk achter je aan laten rollen. Deze trolley mag mee als handbagage in het vliegtuig zodat je hem geen moment uit het oog hoeft te verliezen. Ook handig voor logeerpartijtjes! In het hoofdvak zijn twee elastieken met sluiting bevestigd, zodat je de inhoud van de trolley vast kunt maken. Op de voorkant nog een handig voorvak voor nog wat kleine spulletjes. Dit vak heeft een leuk verrassingseffect, want als je het vult worden de circusartiesten beter zichtbaar. De trolley is zeer mooi afgewerkt en voorzien van allerlei details en zelfs een reflecterend gedeelte.

Leerdoelen Geen
afmeting:34 x 19 x 45 cm
materiaal:
polyester
EANcode 5414834868067

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.