€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Crocodile Creek Lunchkoffer Tijger
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Crocodile Creek Lunchkoffer Tijger

Artikelnr 44111
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Dit geïnsuleerde lunchkoffertje van Crocodile Creek (44111) is ideaal om boterhammetjes, fruit of andere eetwaren in mee te nemen. Of je nou naar school, sport, op vakantie of op reis gaat; dit koffertje heeft genoeg ruimte voor alles wat je nodig hebt en houdt het ook nog lekker koel. Met een stoere tijger op de voorkant, een extra vakje voorop voor kleinere items en een elastisch net achterop kun je er van alles in kwijt!

Leerdoelen Geen
Afmetingen:25 x 19 x 12 cm
Materiaal:PVC en Phlataat vrij
EANcode 0732396441111

Over Crocodile Creek

Crocodile Creek is een merk dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Het merk maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en staat voor de veiligheid van kinderen en daarom werken zij uitsluitend met gifvrije materialen. Zo zijn de gebruiksvoorwerpen, zoals de broodtrommels, gemaakt van hoge kwaliteit kunststof, dat vrij is van BPA, PVC en phtalaten. De drinkbekers zijn gemaakt van roestvrij staal. De producten van Crocodile Creek zijn te herkennen aan hun vrolijke kleuren en ontwerpen. De printen komen terug op de verschillende artikelen zoals drinkbekers, broodtrommels en de rugzakjes. zodat je een mooie passende set voor naar school kunt samenstellen. 
De Horlepiep verkoopt ook graag de puzzels van Crocodile Creek, vanwege de mooie ontwerpen, de goede kwaliteit en mooi uitgevoerde opbergdozen.