€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
PlanToys Kindertafel zwart
Aantal: 1
Uw prijs
117,50

PlanToys Kindertafel zwart

Artikelnr 8704
Levertijd Direct leverbaar
€ 117,50

Een eigen plekje om te knutselen, te tekenen of met je auto's te racen. Een prachtige houten tafel van Plan Toys. De tafel is van blank rubberhout met een zwart blad. Een ontzettend leuk detail van de tafel is dat je op het zwarte blad kunt tekenen met krijt. Eindeloos tekenen dus! De tafel van Plan Toys is naast super leuk ook ontzettend praktisch. Onder het blad zitten 2 diepe vakken waarin je allerlei spullen kunt opbergen. Je krijtjes bijvoorbeeld. Een lekkere plek om zelfstandig te spelen. Zet jij hem op je slaap kamer of toch in de woon kamer?

Leerdoelen Geen
Afmeting: 52 cm x 49 cm x 44 cm
EANcode 8854740087041

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.