€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Van Dijk Toys vintage stoel met gebogen leuning
Aantal: 1
Uw prijs
97,50

Van Dijk Toys vintage stoel met gebogen leuning

Artikelnr 1496
Levertijd Direct leverbaar
€ 97,50

Ga maar eens lekker zitten in dit mooie houten kinderstoeltje van Van Dijk (1496)! Het vintage ontwerp van dit stoeltje, met smalle maar stevige spijltjes en een gebogen rugleuning past dankzij het blanke hout en witte zitvlak in elke kamer. En hij zit ook nog eens hartstikke lekker! De hoge, gebogen rugleuning ondersteunt goed en helpt bij het rechtop zitten.

Leerdoelen Geen
Zithoogte:27 cm
Materiaal:Combinatie van berkenhout en beukenhout
Kleur zitting:wit
EANcode 8718591211492

Over Van Dijk Toys

Het Hollandse bedrijf Van Dijk Toys maakt houten kindermeubilair en speelgoed van de beste kwaliteit beukenhout en berken multiplex in een eigen fabriek te Roemenië.
De onderdelen zijn verbonden met schroeven die verzonken zijn en afgedicht worden met een houten dopje. Het gebruik van dit kwaliteitshout en de stevige constructie maakt dat het speelgoed van Van Dijk jarenlang, meerdere generaties meegaat en garandeert vele uren speelplezier. Het speelgoed is daarom erg populair bij kinderdagverblijven, omdat het ook tegen een stootje kan.
Het assortiment loopt uiteen van loopfietsen tot bakfietsen, van retro poppenwagens tot blokkenkarren en allen voorzien van zachte geluiddempende banden. Ook behoort een garage en boerderij tot het Van Dijk assortiment.