€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Stapelstein regenboog met board 6+1
Aantal: 1
Uw prijs
215,00

Stapelstein regenboog met board 6+1

Artikelnr 111500
Levertijd Direct leverbaar
€ 215,-

Deze set van Stapelstein (111500) bevat 6 stapelstenen maar ook een confetti balance board. Dit is speelgoed dat vraagt om actie. Er kan over de stenen gelopen worden, maar ook een toren bouwen, parcours maken of gewiebeld en gebalanceerd worden. Met dit speelgoed worden kinderen tot bewegen en actief spelen aangezet. Kinderen zullen er ook zeker creatieve oplossingen mee bedenken.

Leerdoelen Grove motoriek en beweging, Behendigheid
Materiaal:lichtgewicht recyclebaar EPP, polypropylene, 0% additiven
Afmeting stapelstein:doorsnede 27,5 x 12 cm.
Afmeting Balansboard:doorsnede 35,5 cm.
EANcode 4010168071961

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.