€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Mini micro step Deluxe ECO Limited Edition
Aantal: 1
Uw prijs
99,95

Mini micro step Deluxe ECO Limited Edition

Artikelnr MMD119
Levertijd Direct leverbaar
€ 99,95

Ga jij ook voor duurzaam, dan kies je deze Limited Edition mini micro step Eco. De voetplaat en rem van deze step zijn gemaakt van gerecyclede visnetten en ander plastic afval uit de oceanen. De step onderscheidt zich door het in hoogte verstelbare stuur en de geanodiseerde stuurstang in de kleur van de voetplaat. De Mini Micro step Eco is de kwaliteitsstep voor jonge kinderen - er zijn geen vergelijkbare steps op de markt. Het unieke gepatenteerde 'lean-and-steer' ontwerp, ontwikkeld met de hulp van Zwitserse medische experts, zorgt ervoor dat kinderen sturen door hun gewicht te verplaatsen. De step stuurt hierdoor uitermate veilig en stabiel door bochten. Het voelt voor kinderen als surfen terwijl ze van links naar rechts gaan, hetgeen een gevoel van fun en onafhankelijkheid geeft. Door zijn lage gewicht (1,9 kg)is hij makkelijk te dragen. De streeploze wielen maken de step ook geschikt voor gebruik binnenshuis. Winnaar van vele internationale prijzen.

Leerdoelen Grove motoriek en beweging, Behendigheid
Lengte step:55 cm
Hoogte step:49-67 cm
Gewicht:1,9 KG
Leeftijd:2-5 jaar
Max. gewicht:50 KG
EANcode 7630053532413

Over Micro Step

Micro's verhaal begon uit gemak, de uitvinder van de Micro step wilde een vervoermiddel ontwikkelen voor het overbruggen van korte(micro) afstanden. Het moest licht zijn, opvouwbaar en gemakkelijk te berijden. De succesformule van Micro bestaat uit een combinatie van Zwitsers ontwerp en technologie. De mini micro-step is een step voor peuters en kleuters (geschikt voor 2 tot 6 jaar). De 3 wielen zorgen voor veel stabiliteit, daarnaast zijn de wielen gelagerd, dus ze rijden zeer soepel. Behalve dat weegt de step maar 1,5 kilo, zo kan een kind de step zelf heel makkelijk hanteren. Het unieke 'learn-and-steer' mechanisme ontwikkelt evenwichtsgevoel en coördinatievermogen. Deze 2 vaardigheden zullen bij het leren fietsen ook goed van pas komen.
Deze mooie step van Micro heeft al verschillende prijzen gewonnen en zorgt ervoor dat kinderen een succeservaring op zullen doen.