€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Kindertelescoop
Aantal: 1
Uw prijs
19,99

Haba Kindertelescoop

Artikelnr 303537
Levertijd Direct leverbaar
€ 19,99

Ga op ontdekkingstocht met deze stevige kindertelescoop van Haba Terra Kids (303537)! Je kunt met één oog door deze telescoop heen kijken om ver van je af te kunnen zien. Schuif hem verder uit voor een nog groter bereik; zo kan hij tot wel 30x vergroten! Superleuk op vakantie, vanaf een hoog uitkijkpunt, in de achtertuin of bij het piraatje spelen bijvoorbeeld! Door de deels metalen huls van deze telescoop is hij stevig en kan hij tegen een stootje. Ideaal voor op avontuur!

Leerdoelen Geen
Lengte20,5 cm lang, kan tot 37 cm uitschuiven.
LensVergroot 30 keer
objectiefdiameter:3,5 cm
EANcode 4010168233017

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.