€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Step 'n trek roze
Aantal: 1
Uw prijs
9,50

Step 'n trek roze

Artikelnr 0022
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,50

Dit trekkoord is ontzettend handig om te gebruiken bij de step. Het is heel eenvoudig aan de step te bevestigen waardoor je jouw kind achter je aan kunt trekken als hij/ zij bijvoorbeeld moe is van de steptocht. Het is voor een kind ook erg leuk ter afwisseling om dan even met 2 voeten op de step te kunnen staan en zich even helemaal te kunnen concentreren op het sturen. Ook erg makkelijk en veilig in drukke verkeerssituaties zodat je jouw kind even dichtbij je kunt houden. Het trekkoord is tevens te gebruiken als draagband zodat je de step heel eenvoudig om je schouders kunt hangen en met je mee kunt nemen.

Leerdoelen Geen
Type kindAlle kinderen
EANcode 5060287150022

Over Micro Step

Micro's verhaal begon uit gemak, de uitvinder van de Micro step wilde een vervoermiddel ontwikkelen voor het overbruggen van korte(micro) afstanden. Het moest licht zijn, opvouwbaar en gemakkelijk te berijden. De succesformule van Micro bestaat uit een combinatie van Zwitsers ontwerp en technologie. De mini micro-step is een step voor peuters en kleuters (geschikt voor 2 tot 6 jaar). De 3 wielen zorgen voor veel stabiliteit, daarnaast zijn de wielen gelagerd, dus ze rijden zeer soepel. Behalve dat weegt de step maar 1,5 kilo, zo kan een kind de step zelf heel makkelijk hanteren. Het unieke 'learn-and-steer' mechanisme ontwikkelt evenwichtsgevoel en coördinatievermogen. Deze 2 vaardigheden zullen bij het leren fietsen ook goed van pas komen.
Deze mooie step van Micro heeft al verschillende prijzen gewonnen en zorgt ervoor dat kinderen een succeservaring op zullen doen.